077-2083133
Wij zijn tot 18:00 geopend

Over ons

Joop Goossens Tuin en Park heeft op 2 oktober 2017 de deuren geopend van de nieuwe winkel in tuin-, en parkmachine's. De winkel is gevestigd aan de Industriestraat 25 te Horst in het voormalige pand van Barents Aanhangwagens welke een complete metamorfose heeft ondergaan. Op deze locatie beschikken wij over een ruime werkplaats en een overzichtelijke showroom.

De verkoop, onderhoud en reparatie van tuinmachine's wordt verzorgd door een ervaren team. Kennis, service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij maken het u graag gemakkelijk.

Met onder andere de dealerschappen van Husqvarna, Castelgarden, GTM, Shindaiwa en John Deere kunnen wij een compleet tuin en park assortiment aanbieden voor de particulier tot de professionele hovenier.

Joop Goossens Civiele Techniek en Joop Goossens Riooltechniek

Begonnen als hovenier is Joop Goossens inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig en vakbekwaam bedrijf met een breed dienstenpakket. Van grondwerk, infra werken tot rioolinspectie, ontstopping en camera-inspectie. 

Joop Goossens Civiele Techniek en Joop Goossens Riooltechniek is gevestigd in Venray. 

Bekijk meer op de site van Joop Goossens Venray

Wij leiden vakmensen op!

Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben het hele schooljaar door een stagiaire in onze werkplaats meelopen om kennis te laten maken met het vak. Dit doen wij met veel enthousiasme, de jeugd heeft namelijk de toekomst! 

 

© Joop Goossens Tuin & Park 2018
Created by